Podiumverzorging

Of het gaat om een podium van licht en geluid te voorzien voor een groot tentfeest, festival, een evenement bij een vereniging of een prijsuitrijking, we zijn u graag van dienst! Op deze pagina vindt u enkele mogelijkheden die we reeds hebben mogen verzorgen. Heeft u iets op gebied van podiumverzorging, licht en/of geluid wat hier niet bij staat? Het moet gek zijn als we u niet verder zouden kunnen helpen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Impressies podiumverzorging

Tentfeesten (Schoolfeesten)

Diverse school & volksfeesten mogen we al vele jaren voorzien van podiumaankleding. Indien gewenst helpen we de organisatie graag om samen met hen een plan op te stellen hoe dit het beste voor hun evenement uitgevoerd kan worden. Daarbij bieden we hulp bij het bepalen wat wel of niet kan of moet bij artiesten, bands en eigen of ingehuurde (bekende) DJ's. Door onze jarenlange ervaring hebben we vele contacten op vele gebieden die u graag van dienst zijn!

Carnavals gala's

Voor diverse carnavalsverenigingen mogen we al vele jaren grote podia voorzien van licht, geluid en visuals. Hierbij worden presentatoren, artiesten en bands mooi in het licht gezet en duidelijk hoorbaar gemaakt in zalen en tenten.

Playback shows

Met een variëté aan verschillende soorten soundmix & playbackshows mogen we met enige regelmaat hilarische optredens voorzien van licht en geluid. Door speciale wensen vooraf met ons te bespreken kunnen we zorgen voor succesvolle zeer succesvolle optredens waar nog lange tijd over wordt nagepraat!  

Buiten evenementen

Festivals en buiten evenementen zijn steeds meer in trek. Ook daarbij voorzien we u graag van gewenst licht/geluid, ondersteuning voor artiesten, bands, DJ's en/of een drive-in show.

Prijsuitreikingen

Podia zijn er voor winnaars! En die moeten in het zonnetje worden gezet. Dit kan op vele verschillende wijzes. We bespreken graag met u hoe u dit het liefste voor u ziet.