Drive-in shows voor elk soort feest

Welk soort feest u ook geeft, er is altijd een passende DJ die van uw feest een groot succes kan maken. Onze DJ's zijn flexibel en passen zich altijd aan op de situatie, de wensen van u en uw gasten. Een avondvullend programma of tussendoor even achtergrondmuziek voor bijvoorbeeld een heerlijk buffet? Alles valt te bespreken. Normaliter komen we met eigen DJ's, maar heeft u liever een eigen DJ of een bekende Nederlandse DJ? Ook voor hen kunnen we alle benodigde apparatuur verzorgen.

Deze pagina toont verschillende soorten feesten waarop drive-in shows zijn ingezet. Klik op onderstaande button om naar een pagina met verschillende opstellingen voor drive-in shows te gaan.

Impressies drive-in shows

Bruiloft

Op de mooiste dag van uw leven wil je alleen het beste. Daar gaan we voor! Heeft u bepaalde wensen (zoals confetti shooters, ingerold worden in serpetines of sterretjes) of wilt u bepaalde dingen juist niet (zoals op een stoel de lucht in) lat het ons dan weten. Ook muziekkeuzes kunnen vooraf met ons besproken worden, maar we bieden ook de mogelijkheid om uw gasten verzoekjes aan ons kenbaar te maken via DJ verzoek. We nemen graag de tijd om vooraf alles goed met u te bespreken zodat er op úw dag alles tot in de puntjes is verzorgd.

Personeels-, Bedrijfs- of Verenigingsfeest

Als bedrijf of vereniging probeert u uw leden, personeel en/of leveranciers altijd te binden. Een bedrijfsfeest of evenement op uw eigen terrein met evenuele ombouw van uw eigen hal of een mooi aangeklede feesttent met prachtig licht, geluid en muziek heeft gegarandeerd effect! Vele bedrijven gingen u voor en we graag graag met u in gesprek om uw feest geheel volgens uw wensen te organiseren mét of zonder bijpassende DJ's.

Verjaardag of jubileumfeest

Of u nu jarig bent, een jubileum viert met uw partner, een mooi aantal jaren werkt voor een zelfde baas of u viert een ander mooi jubileum, onze DJ's weten de juiste muziek op de juiste momenten te kiezen om uw feest tot een groot succes te maken!

School-, Studentenfeest of Gala

Of het gaat om een afscheidsfeest van groep 8 van de basisschool, een introductiefeest op een hoge school of universiteit, een gala of een feest nadat je professor bent geworden... wij verzorgen het graag voor u en hebben dit allemaal meerdere keren succesvol mogen verzorgen. Voor elk feest hebben we een passende DJ waarbij we de wensen van u én uw gasten uiteraard niet vergeten!