Feestlocaties

Wat is er nu mooier dan op uw eigen locatie een hal, loods, overkapping, tent, deel of schuur om te bouwen tot een feestlocatie....  Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Een té grote hal? Geen probleem, wij maken hem kleiner door de gewenste feestruimte met truss en brandwerende doeken af te schermen om een feestlocatie te creëren. Hoe met licht om te gaan dat je een passende sfeer krijgt? We kunnen samen met u bekijken wat er in uw geval mogelijk is om bijvoorbeeld kroonluchters te gebruiken of Led licht te plaatsen wat in alle gewenste kleuren gezet, gedimd en gericht kan worden.
Ook hebben we enkele studio's gebouwd t.b.v. streaming. Op deze pagina zijn enkele voorbeelden van eerder door ons uitgevoerde projecten weergegeven in filmpjes en foto's. Benieuwd naar de mogelijkheden op uw locatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Impressies Feestlocaties bouwen

Opslag ombouwen voor bedrijfsfeest

De Ten Brummelhuisgroep in Hengelo heeft enkele feestelijkheden gecombineerd waarbij leveranciers, familieleden en bekenden overdag werden uitgenodigd voor demonstraties met 's avonds een spetterend bedrijfsfeest.

Schuur ombouwen t.b.v. 50-jarige

Verbaas uw gasten door uw eigen schuur om te bouwen tot feestlocatie. Hugo werd 50 en vierde dit in zijn schuur naast huis.

Piratenfeest in loods

Jaarlijks wordt een opslag dat normaliter vol staat met agrarische materialen omgebouwd voor een gigantisch piratenfeest. 

Kerstmarkt in Hangar 11 Vliegveld Twente

Voor de Twentse Zorgcentra mochten we Hangar 11 (een hal van 25*60 meter) feestelijk aankleden voor een Kerstmarkt. Meer dan 3500 medewerkers kwamen op 1 dag hun eigen kerstpakket samenstellen en mee nemen.

Bedrijfsfeest in loods

Voor Twente Milieu wordt bij de jaarlijkse BBQ een hal waar normaal de vrachtwagens in staan omgebouwd tot feestzaal.

Bedrijfsfeest tbv opening nieuwe hal

Voor lasbedrijf Krola in Langeveen mochten we deze 20x20 meter feestlocatie opzetten in een hal van 22x30 meter.

(Tent- zaal- & sfeer-)verlichting

Om een (feest)locatie (dat kan een zaal, deel, loods, overkapping maar ook een tent zijn) of beurs van (sfeer)licht te voorzien zijn afhankelijk van de mogelijkheden verschillende opties denkbaar. Led verlichting is altijd prettig omdat hiermee verschillende kleuren en sterktes mogelijk zijn. Is er voldoende hoogte dan zijn kroonlucters prachtig! Dient er iets uitgelicht te worden of is er een 'volglicht' gewenst dan zijn bewegende spots hiervoor het handigste. Uiteraard dient alles aan de veiligheidseisen te voldoen, dus bij hangen is voldoende hoogte en draagkracht een vereiste.

Overkapping aankleden tbv feestavond

Je kunt er voertuigen onder zetten, maar het kan ook mooi worden uitgelicht en worden gebruikt als sfeervolle feestlokatie!

Hal ombouwen tot DJ stream locatie

Tijdens de corona pandemie hebben we enkele streaming locaties voor DJ's geplaatst.

Ombouwen café tot studio t.b.v. stream

Tijdens de corona pandemie hebben we meerdere locaties omgebouwd tot studio voor een stream.

Café omgebouwd tot Studio