Ons team; DJ's en LJ's

Al tientallen jaren werken we met een vast team. Daarnaast kunnen we al jaren rekenen op een aantal mensen die ons bij grotere evenementen helpen om alles goed te laten verlopen.

DJ's
Elk thema of soort feest hebben we in onze meer dan 25 jarige ervaring wel een keer mee gemaakt. Normaliter komen we met onze eigen DJ's. Indien gewenst kan ook een door u gewenste DJ worden ingezet. Wij hebben ook korte lijntjes met andere DJ's en met artiestenbureau's. Er is altijd een backup DJ beschikbaar en u bent er van verzekerd dat alle door de DJ's benodigde apparatuur is geregeld.

LJ's
Naast een DJ nemen we ook altijd een LJ (Light Jockey) mee. Die zorgt er voor dat bij elke muziek of activiteit sfeer verhogend passend licht wordt gebruikt. 

Ons vaste team

Arjan
Arjan
DJ

Arjan is een all-round DJ met veel ervaring. Door het goed letten op en de interactie met het publiek weet hij op de juiste momenten de juiste muziekkeuzes te maken. Van de jaren 70 tot nu, van Nederlands tot dance, alles is mogelijk. Arjan is de 'standaard' DJ die mee komt bij het boeken van een drive-in show.

Andy
Andy
DJ en LJ

Andy is een all-round DJ met meerdere mogelijkheden. Hij kan voor de oudere generatie, liefhebbers van Nederlandstalige en piratenmuziek een geweldig feest maken, maar hij is ook erg ervaren in (mixen van) dance muziek. Deze multi-inzetbare DJ is daarnaast ook sfeermaker en LJ. 

Frank
Frank
LJ

Frank is een expert in programmeren en bedienen van lichtshows. Hij kan de meest mooie plaatjes uit tekenen op de computer en later op de feestlocatie met licht apparatuur de plaatjes in werkelijkheid tonen. Door een bij de muziek passende lichtshow worden u en uw gasten meegezogen in de gewenste sferen.

Bekende Nederlandse DJ's

Ook mogen we met enige regelmaat bekende Nederlandse DJ's inzetten. Hieronder een aantal voorbeelden van DJ's waarmee we samen hebben mogen werken.